De Groot Verhuur

Uw inboedel (tijdelijk) opslaan?

Bent u op zoek naar;

  • Opslagruimte voor uw inboedel in verband met een verhuizing of verbouwing?
  • ruimte voor uw hobby, uw klussen of (extra) bedrijfsruimte?
  • Extra magazijnruimte of ruimte voor uw seizoensgebonden spullen-, materialen of activiteiten die u liever elders wilt onderbrengen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben bedrijfs-/opslagruimtes op ons terrein in diverse afmetingen van 15, 20, 50 tot ongeveer 200 m². De ruimtes zijn verlicht en verwarmd en zijn alle dagen toegankelijk. Tijdsbestek is bij ons onbelangrijk; of het nou voor een maand is of voor een aantal jaren, alles is in goed overleg mogelijk.

Ik zoek een opslag box, de Groot Verhuur in Wouw

Naast onze opslagruimtes hebben wij nu een nieuw concept; een kleinere opslagbox die in onze verhuiswagens of op een aanhanger past. Deze box wordt in onze verhuiswagen cq. op onze aanhanger geplaatst, u kunt thuis uw spullen in de box plaatsen. Bij terugkomst halen wij de box weer uit de wagen cq. van de aanhanger en plaatsen hem in onze opslag. Eenvoudig en snel.

 

Om de veiligheid zo veel mogelijk te waarborgen wordt ons terrein en de opslagruimtes bewaakt met camera’s en is er altijd iemand aanwezig. De toegang is afgesloten met een schuifpoort aan de voorzijde van het terrein en werkt met een centrale toegangscode evenals de overheaddeur die door middel van een eigen toegewezen code geopend kan worden. Binnen in de loods heeft ieder een eigen ruimte afgesloten door middel van een sleutelslot.

Ook duurzaamheid nemen wij serieus in deze tijden, daarom wordt de elektriciteit opgewekt op met zonnepanelen en zorgt een warmtepompinstallatie voor de verwarming. Zo doen wij ons best om een steentje bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving en een schoner milieu.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden dan ontvangen wij u graag voor een gesprek met een kopje koffie en een rondleiding. Uiteraard zijn wij ook telefonisch of via mail bereikbaar.

 

  

 
  • Buiten stalling mogelijkheden
  • Bewaking van uw eigendommen

Onze klanten komen uit de wijde omgeving naar Wouw.

Plan een afspraak voor uw camper of caravanstalling in Wouw